Diensten

Fiscaal advies

We geven fiscaal advies. Dit kan voor raadpleging voor een simpele vraag met een simpel antwoord tot een wel overwogen beslismemo om fiscaal de beste beslissing te nemen. Ook maken we afspraken met de fiscus met de inspecteur om zo vooraf duidelijkheid te hebben. We kunnen helpen bij het opstellen van de brief en het innemen van het fiscale standpunt.

Jaarrekening

Wij stellen uw fiscale en commerciële jaarrekening nauwkeurig, deskundig en efficiënt samen. De jaarrekening is het vertrekpunt. Vanuit de jaarrekening kijken wij samen met u naar de mogelijkheden en kansen en denken we samen met u na over de toekomst. Wij voorzien u van een passend bedrijfsadvies.

Indien nodig kunnen wij uw administratie gereed maken voor een NEN certificering of Jaarverantwoording voor CIBG verzorgen (WTZi Zorg).

Daarnaast adviseren en begeleiden wij instellingen bij het verkrijgen en behoud van de (culturele) ANBI-status.

Administraties

Behalve dat het voeren van een correcte administratie wettelijk verplicht is heeft u als ondernemer ook veel voordelen van een optimale administratie. Wij kunnen samen met u reageren op marktontwikkelingen, het ideale investeringsmoment bepalen en proberen uw rendement te verbeteren.

Bezwaar en beroep

Wij helpen in de bezwaar en beroepsfase. We gaan mee naar een hoorzitting, schrijven het bezwaar en voeren een gerechtelijke procedure.

Loonadministratie

De loonadministratie kunt u volledig laten verwerken door SA Bedrijfsconsultancy. U ontvangt maandelijks de loonstroken en de aangifte loonheffing. Wij geven voor u ook de gegevens door aan het pensioenfonds.

Wat onze klanten over ons zeggen

My former accountant got my company into a serious situation with the tax authorities. Brian attend the inspection and oustandingly helped me avoid serious problems.

B. Spoth B. Machines en Benjamin Spoth Design

Er zijn vele fiscalisten die claimen dat ze betrokken zijn en echt meedenken, maar velen voldoen niet aan hun woord. Brian wel!!!

John A.M. Sandiford Antonio Media B.V.

Brian is a very hardworking, and dependable person. I am very happy with his services for my tax applications (for two years).

Sridhar Ayyapuredd

Ik heb Brian leren kennen als een vriendelijke en prettige persoon. Brian is snel, duidelijk en correct.

Ismail Dönmez IncassoPunt

Hij denkt ook op persoonlijk vlak goed mee. Kortom een aanrader voor iedere ondernemer!

Michel Peels ABC Media

Geïnteresseerd in onze diensten?

Belastingen zijn continu aan veranderingen onderhevig en hebben een belangrijke invloed op de beslissingen die je neemt. SA Bedrijfsconsultancy helpt je graag hierin. Voor meer informatie over onze diensten en/of overige zaken neem graag contact met ons op! De koffie staat voor u klaar!