Over Ons

Visie

SA Bedrijfsconsultancy is gestart in 2012 en opgericht door Brian Alihoesein. De naam ‘SA Bedrijfsconsultancy' staat garant voor kwaliteit, professionaliteit en betrokkenheid. Ons aanbod en kwaliteit ligt op het niveau van een groot kantoor maar door onze lage overheadkosten liggen onze tarieven op het niveau van een klein kantoor.

-

Wij staan voor u klaar!

Bij SA Bedrijfsconsultancy werken we voortdurend aan de verdieping van onze kennis en professionaliteit. We willen goed zijn in wat we doen en u moet kunnen vertrouwen op dienstverlening van de bovenste plank. Onze diensten grijpen in elkaar, onze specialismen zijn met elkaar verweven. Op die manier kunnen we u bijstaan met een compleet en passend dienstenaanbod. Wij helpen u op het gebied van Jaarrekening, Fiscaal advies, Juridische zaken en Payroll. Daarnaast hebben we specialisten in huis die specifieke diensten verlenen op het gebied van internationaal zakendoen.

Een keuze voor onze dienstverlening is een keuze om te werken aan de toekomst. De juiste professionals werken samen om u de beste oplossingen te bieden. Wij zorgen ervoor dat u klaar bent voor de uitdagingen van vandaag en morgen.

Wij staan voor u klaar!

Syam Henskens

| Junior assistent accountant

Syam Henskens is junior assistent-accountant, houdt zich dagelijks bezig met het inboeken van administraties, opstellen van jaarrekeningen, en de daarbij horende aangiften inkomsten- en omzetbelasting.

Naast zijn liefde voor cijfers, zet hij zich graag in voor een ander. Daarnaast werkt Syam nauwkeurig en kan financiële administraties goed ‘overzien’.

Brian Alihoesein

| CEO / Fiscalist

De kantoorhouder en eigenaar van SA Bedrijfsconsultancy is Brian Alihoesein. Voordat hij met SA Bedrijfsconsultancy startte, was hij werkzaam bij diverse

gerenomeerde accountantskantoren. Dit vormt tot op de dag van vandaag een goede basis om de klanten van dienst te zijn.

Brian Alihoesein ondersteund ondernemers op financieel, fiscaal en juridisch gebied, met oog voor de toekomst. Het op een begrijpelijke en heldere manier kunnen adviseren van klanten bij uiteenlopende financiële en fiscale vraagstukken vormt hierbij de rode draad.

Kom je ons team versterken?

| Gezocht: Open sollicitatie
Bekijk Vacature

Fiscaliteit is onze specialiteit

SA Bedrijfsconsultancy levert diverse diensten gericht op fiscale zaken. Wij leveren maatwerk en ondersteunen uw bedrijf waarnodig. Voor meer informatie bekijk onze diensten!