Over Ons

Visie

SA Bedrijfsconsultancy B.V. is gestart in 2012 en opgericht door Brian Alihoesein. De naam ‘SA Bedrijfsconsultancy B.V.' staat garant voor kwaliteit, professionaliteit en betrokkenheid. Ons aanbod en kwaliteit ligt op het niveau van een groot kantoor maar door onze lage overheadkosten liggen onze tarieven op het niveau van een klein kantoor.

-

Wij staan voor u klaar!

Bij SA Bedrijfsconsultancy B.V. werken we voortdurend aan de verdieping van onze kennis en professionaliteit. We willen goed zijn in wat we doen en u moet kunnen vertrouwen op dienstverlening van de bovenste plank. Onze diensten grijpen in elkaar, onze specialismen zijn met elkaar verweven. Op die manier kunnen we u bijstaan met een compleet en passend dienstenaanbod. Wij helpen u op het gebied van Jaarrekening, Fiscaal advies, Juridische zaken en Payroll. Daarnaast hebben we specialisten in huis die specifieke diensten verlenen op het gebied van internationaal zakendoen.

Een keuze voor onze dienstverlening is een keuze om te werken aan de toekomst. De juiste professionals werken samen om u de beste oplossingen te bieden. Wij zorgen ervoor dat u klaar bent voor de uitdagingen van vandaag en morgen.

WIJ STAAN VOOR U KLAAR!

BRIAN ALIHOESEIN

/ CEO / FISCALIST,

De kantoorhouder en eigenaar van SA Bedrijfsconsultancy B.V. is Brian Alihoesein. Voordat hij met SA Bedrijfsconsultancy B.V. startte, was hij werkzaam bij diverse gerenommeerde accountantskantoren. Dit vormt tot op de dag van vandaag een goede basis om de klanten van dienst te zijn.

Brian Alihoesein ondersteunt ondernemers op financieel, fiscaal en juridisch gebied, met oog voor de toekomst. Hij adviseert klanten op een begrijpelijke en heldere manier bij uiteenlopende financiële en fiscale vraagstukken. Dit vormt hierbij de rode draad.

Rafael Hernandez

/ Junior assistent accountant,

Rafaël is junior assistent accountant en studeert momenteel accountancy bij Fontys Hogeschool te Eindhoven. Hij is een integer persoon, leergierig, doelgericht, analytisch en hij heeft een grote affiniteit voor cijfers. Mede door zijn positiviteit en motivatie, is hij bedreven in het omgaan met complexe kwesties en uitdagingen. Naast bovengenoemde zijn honkbal en voetbal twee grote hobby’s van hem.

Bij het afronden van de studie Accountancy wil Rafaël graag doorstuderen naar de Master opleiding en ziet zichzelf in de toekomst als een register accountant die altijd klaar zal zijn om de klanten het beste te kunnen helpen.

Gedurende de periode bij SA Bedrijfsconsultancy B.V. gaat Rafaël alle accountancy gerelateerde kwesties ondersteunen.

KOM JE ONS TEAM VERSTERKEN?

GEZOCHT: OPEN SOLLICITATIE

Fiscaliteit is onze specialiteit

SA Bedrijfsconsultancy B.V. levert diverse diensten gericht op fiscale zaken. Wij leveren maatwerk en ondersteunen uw bedrijf waarnodig. Voor meer informatie bekijk onze diensten!